1e divisie marathon "Coolste Baan"

1e divisie marathon

Met de handen vol bekers en bloemen stapte Thom van Beek van het ijs van De Coolste Baan van Nederland. De prijzenregen illustreerde het seizoen van de Stompwijker, die als een vorst heerste in de Eerste Divisie. Ook de zestiende en laatste wedstrijd van de KPN Marathon Cup won Van Beek. Daarmee sloot hij zijn seizoen af in stijl.

 

Het decor voor de slotwedstrijd van de KPN Marathon Cup was prachtig. Het oude Olympisch Stadion in Amsterdam was omgetoverd tot De Coolste Baan van Nederland: een heuse ijsbaan op de atletiekbaan, waar duizenden liefhebbers in deze maand hun rondjes draaien."Echt een beetje nostalgie", vond ook Van Beek. "Zo moet het vroeger geweest zijn. Lekker 's avonds rijden bij kunstlicht, veel mensen langs de kant. Een echte buitenwedstrijd. Eigenlijk is het een beetje de Jaap Edenbaan met grote tribunes."

 

bron: www.schaatsen.nl

Foto's bestellen voor 1e divisie marathon "Coolste Baan"

De foto's 1e divisie marathon "Coolste Baan" zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed