marathon finale top divisie

marathon finale top divisie - dc1b5-271A1349.jpg

Bob de Vries heeft zich opnieuw laten kronen tot beste marathonschaatser van het seizoen. De rijder van A-ware/Fonterra trok net als vorig jaar de eindwinst in het klassement van de KPN Marathon Cup naar zich toe. Ingmar Berga zegevierde in de cupfinale. Dat deed de Drent op bijzonder sterke wijze. Berga had drie ronden voorsprong op het peloton.

Het was voor De Vries alweer de vijfde eindzege in een cupcompetitie, en daarmee schaart de boer uit Haule zich bij een bijzonder gezelschap. Maar De Vries zelf is de eerste om kritische kanttekeningen te plaatsen, net als hij een jaar geleden deed. Destijds meldde De Vries dat hij concurrentie miste in de strijd om de cup. ’’En helaas moeten we vaststellen dat er weinig is veranderd. Ik hoor wel meer geluiden van anderen die dat ook vinden, maar ik hoop dat ze het ook echt een keer oppakken.’’

TEKST BRON: http://www.schaatsen.nl

Foto's bestellen voor marathon finale top divisie

De foto's marathon finale top divisie zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed