marathon finale dames

marathon finale dames - d1b43-271A1000.jpg

Mariska Huisman heeft haar indrukwekkende carrière in stijl afgesloten. De 31-jarige marathonschaatstser schreef zaterdag op de Jaap Eden-baan in Amsterdam de laatste wedstrijd van dit seizoen om de KPN Marathon Cup op haar naam. 

Huisman maakte in januari bekend dat ze na dit seizoen stopt. De drievoudig Nederlands marathonkampioene op kunstijs wilde begin vorig jaar eigenlijk stoppen nadat haar broer Sjoerd Huisman op 27-jarige leeftijd onverwachts was overleden.

Toch ging Huisman nog een seizoen door, waarin ze wederom de Nederlandse titel op kunstijs won en ook de KPN Marathon Cup veroverde.

Een ander hoogtepunt in de loopbaan van Huisman was de Nederlandse marathontitel op natuurijs, die ze in 2013 veroverde op het Veluwemeer bij Elburg. Twee weken geleden in Thialf pakte Huisman brons bij het WK-debuut van het nieuwe onderdeel massastart.

 

TEKST BRON: http://www.nusport.nl

Foto's bestellen voor marathon finale dames

De foto's marathon finale dames zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed