Brandweer in actie op kinderboerderij

Brandweer in actie op kinderboerderij - 9a96b-271A9840.jpg

Aalsmeer - Op maandagavond 18 april werd de brandweer opgeroepen naar een containerbrand te gaan op het terrein van de kinderboerderij in de Hornmeer. Eenmaal ter plaatse bleek de brand overgeslagen te zijn naar de Stolp waarbij dieren geëvacueerd moesten worden. Ook waren er nog mensen in de ruimte aanwezig. Het slachtoffer bleek in een kast te zitten en is veilig naar buiten gebracht. De brand is netjes geblust, waarna alle dieren na deze commotie rustig konden gaan slapen.

Spannend! Ja zeker, maar gelukkig betrof het hier een oefening. Het is tot slot belangrijk dat de brandweerlieden voorbereid zijn op allerlei soorten branden en calamiteiten. Natuurlijk zijn de dieren niet in gevaar gebracht, want een echt vuur is niet gemaakt. Dit risico is toch echt te groot. En ook geen zorgen om het slachtoffer, dit was een pop.

Zowel de brandweer als de beheerders van kinderboerderij Boerenvreugd spreken van een geslaagde en waardevolle oefening.

TEKST: http://www.meerbode.nl

Foto's bestellen voor Brandweer in actie op kinderboerderij

De foto's Brandweer in actie op kinderboerderij zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed