bloemencorso bollenstreek Hillegom 2016

bloemencorso bollenstreek Hillegom 2016 - 2280f-271A1320.jpg

Het Bloemencorso Bollenstreek heeft zaterdag net als andere jaren opnieuw rond een miljoen toeschouwers getrokken.

"In de startplaats Noordwijk was het wat rustiger dan anders door de koude start, maar in de andere plaatsen was het net zo druk zo niet drukker dan voorgaande jaren", zei corsodirecteur Leo van der Zon.

De stoet vertrok zaterdagochtend vanuit Noordwijk. Onderweg deden de praalwagens onder meer Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom en Bennebroek aan. De route ging ook langs de Keukenhof.

Door de grote toeloop raakten de wegen rond de bollenvelden zaterdagmiddag zwaar verstopt. Met een lichte vertraging door de drukte onderweg kwam het corso rond 21.30 uur aan op het eindpunt Haarlem.

 

Hyacinten

De ongeveer twintig praalwagens en ruim dertig andere voertuigen waren versierd met bolbloemen als hyacinten, tulpen en narcissen. Het thema dit jaar was Flowers & Fashion.

De praalwagens zijn zondag nog de hele dag te bewonderen. Ze staan dan opgesteld op de Gedempte Oude Gracht en de Nassaulaan in Haarlem. Er zijn allerlei activiteiten omheen, zoals een mode-ontwerpwedstrijd, 'levende' beelden en optredens van artiesten.

 
Bron:nu.nl

 

Foto's bestellen voor bloemencorso bollenstreek Hillegom 2016

De foto's bloemencorso bollenstreek Hillegom 2016 zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed