Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen Portugal - Spanje

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen Portugal - Spanje  - 638d9-4B0A6330.jpg

Tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen heeft het spaanse team de titel 'mooiste landenvuurwerkshow' geprolongeerd. het team uit Valencia sloot zaterdagavond de 38e editie van het evenement af. Het Belgische team werd tweede. Nederland eindigde op de derde plek.De vakjury bekeek de vuurwerkshows vanaf het terras van het Kurhaus. Voorafgaand aan de show van Spanje werd een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Barcelona en Cambrils.Het vuurwerk ging de lucht in vanaf een drijvend ponton op bijna 300 meter uit de kust. Ook waren er optredens, onder meer van drummer Cesar Zuiderwijk van Golden Earring.

Minder weer

Het festival begon vorige week vrijdag. In totaal waren er op vier avonden shows, die trokken in totaal ongeveer 330.000 bezoekers."Vorig jaar hadden we ongeveer 400.000 bezoekers, maar toen hadden we vier avonden goed weer. Dat was dit jaar beduidend minder", zei een woordvoerder van het Internationaal Vuurwerkfestival.

TEKST BRON: nu.nl

Foto's bestellen voor Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen Portugal - Spanje

De foto's Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen Portugal - Spanje zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed